Van 17 tot en met 20 mei proeven we weer samen in het Sonsbeekpark
Tickets verkrijgbaar via deze link

Een ruime selectie aan (speciaal)bier, nationale en internationale topbrouwers, heerlijke cocktails, meer foodtrucks, uiteenlopende muziek en een arsenaal aan spelletjes, arcadegames en andere activiteiten. Dat staat jou en je entourage te wachten tijdens Mout Bierfestival.

Van 17 tot en met 20 mei keren we terug in het Sonsbeekpark. De kaartverkoop start op dinsdag 12 maart. Zoals gewoonlijk werken we met Early Beers: tickets met korting voor de allersnelsten. Ben je van plan om na 19:00 richting Mout te gaan? Aan de deur verkopen we tickets voor €5,-. Of voorzie jezelf en drie anderen van een kaartje met onze ‘Groepstickets’, waar we ook een mooie korting aan hebben gehangen.

Bij binnenkomst ontvang je jouw eigen glas. Deze gebruik je om gedurende de dag mee te proeven. Er zijn spoelbakken op het terrein aanwezig. Pro-tip: breid je glazencollectie uit en neem ons glas na afloop mee naar huis.

Zondags maken we het terrein extra gezinsvriendelijk. Dan worden er meer activiteiten voor de kleintjes onder ons ingevlogen. Zo geniet je onbezorgd van je welverdiende drankje terwijl ook je kroost zich kostelijk vermaakt. Ben je van plan Mout op zondag te bezoeken? In onze ticketshop verkopen we onze Zondagtickets apart.

Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 12 maart 2024, 11:00 stipt.

Partners