Mout Bierfestival Julianapark Nijmegen (extra weekend)
Goed nieuws! We voegen een extra weekend aan de agenda toe! Ook van vrijdag 23 juli t/m zondag 25 juli staat het Julianapark in het teken van goede muziek, lekker eten en héél véél speciaalbier. Let op, na de aangekondigde maatregelen 9 juli jl. worden wederom veel evenementen gecanceld. Het is treurig nieuws en hopen dat er snel weer betere tijden volgen. Gelukkig kunnen we toch nog iets organiseren in ons mooie Julianapark. Deze editie zal omgezet worden naar een geplaceerd evenement, waarbij je aan tafel bediend wordt. De veiligheid voor onze bezoekers staat voorop en dit betekent dat we de opgestelde basisregels in acht moeten nemen. Een opsomming van de basisregels vind je hieronder. Een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs is niet nodig. Samen gaan we er een fantastische editie van maken!
Duik dieper in de wondere wereld van speciaalbier en krijg de beste tips en tricks tijdens verschillende workshops en brouwdemonstraties, verzorgd door liefhebbers met verstand van zaken. Tijdens Mout Bierfestival geniet je een lang weekend van authentieke foodtrucks, de beste livemuziek en de lekkerste speciaalbieren van dit moment. Daarnaast maak je kennis met de meest smaakmakende nationale en internationale microbrouwerijen van nu, elk met een bijzonder verhaal en eigen specialiteit. Let op, deze editie zal een aangepaste COVID-19 editie worden zoals ons tweede weekend (29 juli t/m 01 aug) in Nijmegen!

Openingstijden
 

Vrijdag

16:00-00:00

Zaterdag

13:00-00:00

Zondag

13:00-21:00

Locatie
 

Julianapark
Nijmegen (extra weekend)

Extra info

Extra info

Belangrijke info
Let op, na de aangekondigde maatregelen 9 juli jl. worden wederom veel evenementen gecanceld. Het is treurig nieuws en hopen dat er snel weer betere tijden volgen. Gelukkig kunnen we toch nog iets organiseren in ons mooie Julianapark. Deze editie zal omgezet worden naar een geplaceerd evenement, waarbij je aan tafel bediend wordt. De veiligheid voor onze bezoekers staat voorop en dit betekent dat we de opgestelde basisregels in acht moeten nemen. Een opsomming van de basisregels vind je hieronder. Een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs is niet nodig. Samen gaan we er een fantastische editie van maken!

Basisregels

  • Was je handen met desinfectiemiddel bij binnenkomst.
  • Staan of rondlopen is niet toegestaan en kan alleen op weg naar het toilet.
  • Iedereen zit verplicht aan een tafeltje, wordt aan tafel bediend.
  • Maximaal 4 mensen aan een tafel.
  • Er kunnen gegevens worden gevraagd van bezoekers ter registratie. Dit is verplicht vanuit de overheid.
  • Geniet, maar drink met mate.

Bier
Met meer dan 200 verschillende bieren op het menu van ruim 25 brouwerijen, is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen. Nieuw dit jaar is onze Blikbierenbar, waar een bijzondere selectie van bieren uit alle windstreken voor je is geselecteerd. Soms komt een brouwer, soms enkel de bieren.

Muziek
Muziekje erbij? Op Mout Bierfestival hoor je de meest swingende boogie, ska, bluegrass en rockabilly. 

Activiteiten
Tussen de bierbedrijven door is er namelijk van alles te beleven; tijdens onze populaire workshops en brouwdemonstraties ontdek je wat er tussen graan en glas gebeurt – interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks. Tickets voor de workshop met internationaal biersommelier Arvid Bergström zijn reeds verkrijgbaar. Let op, alleen als je in het bezit bent van een toegangsticket, kan je een ticket aanschaffen voor een proeverij naar keuze. 

Eten
IPA’tjes vullen geen gaatjes. We hebben lekker eten voor de vega's en de vleeseters voor je lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplank. Om van te watertanden!

OPENINGSTIJDEN
Vrijdag 23 juli: 16:00 - 00:00
Tijdslot 1: 16:00 - 00:00

Zaterdag 24 juli: 13:00 - 00:00
Tijdslot 1: 13:00 - 00:00

Zondag 25 juli: 13:00 - 21:00
Tijdslot 1: 13:00 - 21:00

TICKETS
Early beer: €5,50 (ex €1,50 servicekosten)
Reguliere ticket: €7,50 (ex €1,50 servicekosten)

Je koopt een ticket voor een specifieke dag en specifiek tijdslot via de ticketlink. De gekochte tickets zijn geldig voor 1 shift, het is mogelijk om tickets voor meerdere tijdslots te kopen. Natuurlijk houden we de situatie rondom Corona nauwlettend in de gaten. Mocht het festival alsnog niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, of is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de ticketbutton hierboven!