Het zal onze Tilburgse vrienden niet ontgaan zijn: het Spoorpark is op korte termijn helaas niet geschikt om evenementen te huisvesten. Er is geen gras en dat gaat op korte termijn ook niet komen. Met deze staat van het terrein kan er dus, ongeacht het weer, geen festival georganiseerd worden.

Dus zit er niets anders op dan onze re√ľnie te verplaatsen. Na goed overleg is donderdag 8 tot en met zondag 11 augustus uit de bus gekomen.

Wat betekent dat voor jou?
Entree tot het festival blijft gratis. Je hebt echter wel een glas nodig om uit te proeven (en met drukte verzekert zo’n glas ook gelijk je entree). Had je al een glas aangeschaft? Dan gelden de volgende opties.

1. Je bezoekt Mout Tilburg in augustus op dezelfde dag als waar je een glasticket voor had. Gezellig! Je hoeft niks te doen. Jouw glasticket blijft geldig en wordt overgezet naar dezelfde dag in augustus;
2. Je bezoekt Mout Tilburg in augustus, maar graag wel op een andere dag. Geef dan via onderstaand formulier aan naar welke dag wij jouw glasticket(s) mogen omzetten;
3. Je ontvangt graag een refund. Dat kan natuurlijk ook. Geef via onderstaand formulier aan dat je je glasticket(s) wil refunden.

Let op: een andere dag kiezen of refunden kan alleen per hele order. Heb je meerdere glastickets aangeschaft, dan refunden/verplaatsen we alle gekochte tickets. Je hebt tot en met donderdag 9 mei om een refund aan te vragen. Doe je niets, dan blijft je order geldig voor dezelfde dag.

Vraag je refund aan of zet je order over naar een andere dag via dit formulier.

We begrijpen dat zo’n proces vragen oproept. Daarom hebben we deze FAQ [LINK NAAR FAQ] op onze website ingericht. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Mail ons dan: info@moutbierfestival.nl

Hopelijk zien we jullie in augustus!

Partners