Mout Artiest:
Het muziekprogramma van Mout Bierfestival - Tilburg 2019!

Het muziekprogramma van Mout Bierfestival - Tilburg 2019!

geplaatst door:

Maurice Vogels

categorie:

Overig

Hier is 'ie dan, het muziekprogramma voor MOUT Bierfestival - Enschede 2019! Een line-up met alleen maar (inter)nationale toppers. Verwacht heerlijke Rhythm 'n Blues, Jazz, Country, Bluegrass, Folk en meer!

Enkele tips van de programmeur:

? Old Chevy (BRA) - Vrijdag: 21:30 - 23:00
Dit Braziliaanse Rockabilly trio tovert de ene na de andere hit uit de hoge hoed om 'm in een rockabilly jasje te presenteren. Kortom: Old Chevy!

? Lucky Brasstards - Zaterdag 20:30 - 21:00 
Vier blazers en een drummer. Lucky Brasstards speelt bekende hits van weleer en hippe tracks van nu in een funky brassjasje!

? Mc Mess - Zaterdag 22:00 - 23:00
Negenkoppig, strak in het pak, enthousiast en met een overduidelijke liefde voor jaren ’50 classics. Mc Mess brengt hits van o.a. Little Richard, Bill Haley, Jerry Lee Lewis en Elvis Presley.

? The Touch - Zaterdag 17:30 - 18:30 
Nederland kende in de jaren '60 en '70 een glorieuze tijd in de beat muziek. The Touch speelt de hoogtepunten van o.a. Cuby & the Blizzards en The Outsiders. Geniet van deze band vol Nederbeat!

? Vincent Slegers - Hill Country Blues - Zondag 14:00 - 15:00
Vincent 'Vintage Vince' Slegers speelt in de traditie van de Hill Country Blues, gekenmerkt door een sterk ritmische sound en losse structuren, een stilistisch overblijfsel van de verwantschap met de Afrikaanse muziekcultuur. 

? The Mule Stompers - Zondag v.a. 18:00
Stompin' Acoustic Swing Jazz waarop je vanzelf mee gaat bewegen! The Mule Stompers gaan terug naar de jaren '30 en '40 van vorige eeuw.