Veelgestelde vragen over
Mout bier festival

Is toegang voor Mout Bierfestival gratis?

Algemene entree voor Mout Bierfestival is deze lente & zomer gratis. U kunt (speciaal)bier, wijn en frisdrank bij de centrale bar halen. Ook kunt u genieten van lekker eten, leuke muziek en interessante workshops. U betaalt met munten en heeft geen proefglas nodig. Wilt u bier bij de brouwers proeven? Dan betaalt u een Speciaalbier entree van €5,- . U ontvangt van ons een programmaboekje en het Mout proefglas (groot glas = €6,-). Hiervan is €1,- borg. Deze krijgt u terug wanneer u uw glas inlevert. Het proefglas mee naar huis nemen is toegestaan. Let op: U kunt het proefglas inwisselen voor een groot glas bij het wisselpunt. Een groot biertje kost 1,5 munt.

Waar kan ik mijn brouwerij/foodtruck/band aanmelden?

Brouwerijen en foodtrucks kunnen zich aanmelden via meedoen@moutbierfestival.nl. Bands en solo artiesten kunnen zich aanmelden via stefanhoevenaars@hotmail.com.

Zit er borg op het Mout bierglas?

Yes! Een Mout proefglas kost €5,- waarvan €1,- borg. Bij teruggave krijg je dus €1,- terug. Een groot glas kost €6,-.

Mag ik mijn eigen eten of drinken meenemen?

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festival is eten en drinken (ook non-alcoholisch) verkrijgbaar.

Zijn er ook alcoholvrije bieren beschikbaar?

Ja. Bij iedere Mout editie wordt Heineken 0,0% en Brand Weizen 0,0% geschonken.

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Hoeveel kost een muntje?

Een muntje kost €2,50. Voor een biertje in het normale proefglas betaalt u 1 muntje. Voor een biertje in het grote glas betaalt u 1,5 muntje.

Voor algemene vragen over het festival neem dan contact met ons op
mail ons
Aanmelden foodtrucks, brouwerijen, artiesten:
mail ons